Na gevel reinigen is het aangezicht van onze woning verbeterd!

28-11-2012 17:38

 

In 2009 hebben we onze woning te koop gezet een mooi herenhuis uit 1917.

De heeft een hele tijd te koop gestaan de mensen vielen maar over de buitenkant van het huis dit zag vies en oud uit. In 2011 was het nog niet verkocht we baalde hiervan want we hadden een nieuw huis gekocht dus we zaten met dubbele lasten al 2 jaar lang. Onze makelaardij adviseerde ons om de gevel te laten reinigen om het uiterlijk van onze woning te verbeteren. We hebben meerdere bedrijven benaderd voor een goedkope gevel reiniging want onze financiële plaatje was anders dan toen wij ons huis te koop hebben laten zetten. We moesten het snel laten doen want door financiële reden konden we het niet langer volhouden dan een half jaar om de dubbele kosten te bekostigen. We hebben als ons spaargeld opgemaakt aan de dubbele maandlasten. Maar uiteindelijk hebben we een bedrijf gevonden welke snel en goedkoop onze gevel kon reinigen. Nadat alles netjes was gereinigd hebben we opnieuw foto’s laten maken voor op de website van onze makelaardij. Het was zo bizar we hadden al binnen 3 weken meerdere bezichtigen we waren helemaal blij we hadden dit veel eerder moeten doen maar op het moment dat je huis verkoop denk je daar niet aan ben blij dat onze makelaardij ons dit geadviseerd had. Binnen 2 maanden hadden was het huis verkocht eindelijk.

 

Wij kunnen echt zeggen dat ons huis altijd een plaatje is geweest maar door de buitenkant een nieuw jasje aan te doen het huis nu van binnen en buiten een plaatje is.

 

Mensen wie al jaren een huis te koop hebben staan die maar niet verkocht word ik zou is gaan kijken of de gevel misschien gereinigd kan worden. Wij dachten ook eerst kosten maar voor een huis wat we te koop we hadden staan soms is een beetje opknappen al een hele verandering. Door de dubbele maandlasten denk je er ook niet snel aan. We zijn blij dat we het hebben gedaan want het hij is binnen 2 maanden verkocht wie had dat ooit gedacht!