gevel reiniging

Gevel reiningen heeft ons bedrijfs imago verbeterd

28-01-2013 16:58
  Ik ben in bezit van twee bedrijfspanden die naast elkaar zitten. Beide bedrijfspanden zijn van mij. De afgelopen tien jaar gaat alles goed en ben in het algemeen hier tevreden over. Een straatje verder vanuit mijn pandhuis bevindt er een chemische bedrijf waar elke dag vieze rook naar buiten...

Oude woning zo goed als nieuw door gevels te reinigen

28-01-2013 16:58
  Pas geleden had ik besloten om te gaan verhuizen naar een nieuwe woning. Op een of andere manier kreeg ik telkens pandhuizen van de jaren zestig en zeventig aangeboden. Ik bezocht aantal van die pandhuizen en voor dat ik het door had, had ik al vijf huizen afgewezen. Ik wou zo snel mogelijk...

Tips bij het gevel reinigen

28-11-2012 17:42
  Waarbij je goed moet opletten bij gevel reinigen.   Probeer altijd meerdere prijzen aan te vragen bij verschillende bedrijven zodat je kunt zien wat je krijgt bij verschillende bedrijven de prijs en kwaliteitsverhouding.   Als je een bedrijf op het oog heb kijk dan...

Na gevel reinigen is het aangezicht van onze woning verbeterd!

28-11-2012 17:38
  In 2009 hebben we onze woning te koop gezet een mooi herenhuis uit 1917. De heeft een hele tijd te koop gestaan de mensen vielen maar over de buitenkant van het huis dit zag vies en oud uit. In 2011 was het nog niet verkocht we baalde hiervan want we hadden een nieuw huis gekocht dus...